Over ons

Wij zijn Ricardo en Marcia en wonen samen met onze dochter en twee honden in Nijmegen. Wij houden zelf al van jongs af aan ratten als huisdier. In 2009 hebben wij voor het eerst samen rittens geadopteerd. Vanaf dat moment is onze liefde voor ratten alleen maar gegroeid en hebben we eigenlijk altijd ratten gehad.

Omdat ratten houden onze passie is willen wij graag onze eigen lijn gaan fokken. Om dit op een goede en verantwoorde manier te doen hebben wij een cursus rattengenetica en rattery/hobbyfokkerij gevolgd. In november 2021 is ook het certificaat behaald voor besluithouders van overige zoogdieren. Deze heb je nodig om te mogen fokken.

Wij vinden het belangrijk dat de ratten in huiselijke kring worden opgevoed. Onze ratjes zullen dan ook handtam en goed gesocialiseerd weg gaan. Ook zullen ze gewend zijn aan (kleine) kinderen en honden. 

 

Naast de Rattery zijn wij in 2022 onze dromen achter na gegaan en een webshop gestart met baby en kinderkleding en accessoires. Mocht u interesse hebben kunt u onze webshop vinden via:

www.malo-kids.nl